backgroundImage

Huis Zuiveren

Zoals je kunt lezen onder het kopje aardstralen kun je veel hinder ervaren van aardstralen en kan een huiszuivering ervoor zorgen dat deze belasting opgeruimd wordt.

Echter is het zo dat er ook andere energie dan aardstralen in je huis kunnen zitten waar je hinder van hebt. Denk hierbij aan vb, aardgebonden geesten, entiteiten, negativiteit van anderen.
Deze energie kan zich gaan ophopen in je huis. Dit kun je merken doordat je sneller geïrriteerd bent, boosheid in je hebt die je niet herkent, niks gedaan krijgt in huis.

Aardgebonden geesten, entiteiten zijn energi├źn van overleden mensen. Het zijn de geesten van mensen die gestorven zijn en niet naar het licht zijn kunnen gaan omdat ze nog een opdracht denken te hebben hier op aarde. Op het moment dat hun opdracht volbracht is kunnen ze vaak niet meer terug naar het licht en gaan ze zich kenbaar maken aan de mens om hulp te krijgen, naar het licht te kunnen en rust te vinden.

  • Plotselinge gedragsverandering
  • Stemmingswisselingen ( plotse woede, angst)
  • Plotselinge kou
  • Windvlaag voelen terwijl er geen ramen of deuren openstaan

Wij kunnen ervoor zorgen dat deze aardgebonden geesten/ entiteiten in het Licht kunnen gaan en je hier geen hinder meer van hebt.

huiszuivering_afbeelding