backgroundImage

Chakra transformatie en Regressie

Het Aquarius tijdperk is een aanduiding dat er energetisch een nieuw tijdperk is aangebroken. Dit komt doordat het bewustzijn van de mens veranderd. Elke 2160 jaar breekt er een nieuw tijdperk aan. ( dit is verbonden met één van de twaalf dierenriem tekens) bekend van de Westerse Astrologie.

Vanaf het jaar 2000 is het Aquariustijdperk begonnen. Dat houdt in dat we van het Vissen tijdperk( een tijdperk waarbij alles draaide om macht, geld, commerciële productie, materiele productie, handelen vanuit je hoofd) naar het Aquarius tijdperk zijn gegaan.

Het Aquariustijdperk is een tijdperk waarin Liefde en leven/ handelen vanuit je Hart centraal staat. Mensen krijgen een hogere staat van bewustzijn. Willen meer eenheid met elkaar. Vooral ook heel belangrijk voor het Aquariustijdperk is dat je vrije keuzes kunt maken. Je vrije wil is hierin heel belangrijk. Het Aquarius tijdperk is in wezen een tijd van grote uitzuivering van alles wat geen liefde is.

Alle mensen die na het jaar 2000 geboren zijn hebben bredere chakra’s. Deze chakra’s zijn al aangepast aan de Energie van het Aquarius Tijdperk. Ze zijn gevoeliger en spiritueler dan degene die voor het jaar 2000 geboren zijn. Dit nieuwe tijdperk is een spirituele evolutie!!!

De chakra’s kunnen worden getransformeerd naar de nieuwe Aquarius Energie. De chakra's van mensen die geboren zijn voor het jaar 2000 zijn nog smal. Dit houdt in dat de bredere Aquarius Energie van nu door een smalle opening moet. Dit merk je doordat je telkens weer tegen dezelfde problemen aanloopt. Het gaat als het ware duwen doordat de hogere energie van het Aquarius tijdperk niet communiceert met de lagere Energie van het Vissen tijdperk.

Je kampt met lichamelijke of psychische klachten, of terugkerende patronen die niet medisch te verklaren zijn. Door de chakra's te transformeren wordt de Energie gelijkwaardig aan die van het Aquariustijdperk en kan de Energie vloeiend stromen.

Tijdens de transformatie onderga je ook regressie sessies.

Regressie is een vorm van psychotherapie waarbij men teruggaat naar een moment wanneer een trauma of blokkade is ontstaan. Door dit moment opnieuw te beleven kunnen we de gevoelens/ emoties en blokkades die toen zijn ontstaan opheffen.  Het geeft voor jou meer inzicht waar een klacht vandaan komt en hoe je deze klacht kunt gaan aanpakken.  Natuurlijk kan het ook zo zijn dat een klacht in een vorig leven is ontstaan. Vaak zijn dat dan ook de blokkades, overtuigingen, problemen waar we in dit leven ook hinder van ervaren. Dit betekent dat we via een regressie vaak terecht komen in  vorige levens. Deze ervaringen mag je herbeleven om de gevoelens, emoties en klachten in  dit leven niet opnieuw te hoeven herbeleven.

Dit proces vind in eerste instantie plaats binnen 7 weken waarin we elkaar 4 keer gaan zien. In deze 4 keer worden de chakra’s getransformeerd en onder ga je 3 Regressie sessies. Na deze 4 keer heb je heel wat ballast en belasting mogen opruimen. En zul je merken dat je een stuk ‘verlichter’ door het leven gaat.